Animationsfilm om jobsamtaler: Din største svaghed?

Steen Kræmer RasmussenJobsøgning, VideoLeave a Comment

Hvad er dine svage sider? Animationsfilm om et af jobsamtalens sværeste spørgsmål.
[VIDEO] I forbindelse med, at jeg har udgivet jobsøgningsbogen Hit med jobbet skriver jeg en (i øvrigt fremragende 😉) blog på bogens hjemmeside, www.hitmedjobbet.dk). Da jeg skrev et blogindlæg om spørgsmålet om svage sider til jobsamtaler, fik jeg lyst til at lave en lille animationsfilm. Den kom til at se sådan her ud:

Kunne du tænke dig en animationsfilm?

Animationsfilm er sjove, hurtige og formidler en pointe lynhurtigt og utroligt effektivt. Det er der mange grunde til, og den vigtigste er nok, at vi alle sammen er vokset op med tegneserier og tegnefilm. Det gør os ifølge eksperterne i stand til at identificere os med de tegnede figurer lynhurtigt. I forhold til en almindelig video, bruger vi ikke tid på at finde ud af, om vi kan li’ eller ikke li’ den person, der taler eller optræder.

Og så er det aktisk langt billigere, end du tror. Ring uforpligtende, hvis du vil høre mere om det og få et bud på, hvordan du kan bruge animationer. Budskaber, e-learning, instruktionsfilm, branding eller ethvert hjørne af content marketing, der er så populært lige nu. Nummeret er 50 10 90 10.

Klik her, hvis du har lyst til at se flere stærke animationsfilm.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *