Vejen til det nye job stiller krav til dig. Du kommer ikke sovende til det. Til gengæld tør jeg godt love dig, at din jobsøgning bliver bedre. Meget bedre.

Som jobmarkedet er i dag, skal der noget ekstra til, hvis du vil øge mulighederne for at få job. Det kræver mere end den gammeldags ansøgningsprofil, som langt de fleste stadig disker op med. Men det ér muligt at sætte kløerne i drømmejobbet, selv om du er nyuddannet, senior, søger i en overfyldt branche, og/eller du har gået ledig i lang tid.

Gennem de seneste år har jeg udviklet et ansøgningskoncept, der bringer dig foran de øvrige kandidater til drømmestillingen. Vi vender fokus, så din ansøgning er modtagerrettet frem for afsenderrettet. Det gør en forskel, når vi skriver med virksomheden i tankerne, og med lette redskaber aktiverer vi din ansøgning sprogligt og indholdsmæssigt, så den ikke ender i den kæmpestore NÅ-bunke.

Jeg har afprøvet metoden, som handler om din Professionelle Personlighed, og hvordan du formidler den, gennem ti år som underviser hos Karrierecoach – og det giver resultater. Min bog ‘Hit med Jobbet’ om den skriftlige ansøgning udkommer i maj 2015 – og jeg anbefaler, at du køber og læser den.

Omslag til bogen HIT MED JOBBET om den jobansøgning, der får dig til jobsamtale. Men uanset kvaliteten af din ansøgning og dit CV, opnår du bedst resultaterne gennem målrettet arbejde, grundig research, brug af dit netværk og stædighed. Et ansøgningsforløb med Kræmer Kommunikation kræver, at du yder en indsats, og at du VIL have et job. Jeg kan dig klæde dig på til jobsøgningen, men dit eget engagement er det, der gør den virkelige forskel.

Til gengæld får du en ansøgning, der kan give resultater. Du lærer om effektiv research, du får et fintunet CV, der vækker interesse, og du møder forberedt op til samtalen – klar til at TAGE  jobbet.

Hvis du vælger at få min direkte hjælp, kan jeg gøre en forskel for dig.

Vil du hjælpe dine fyrede medarbejdere?

Måske står I over for at sige farvel til enkelte eller en gruppe medarbejdere? Enten i forbindelse med outsourcing, uddannelsesophør eller nedskæringer. De har garanteret fortjent at få en hånd til at komme videre i karrieren. Dels fordi de har gjort en god indsats for virksomheden, dels fordi tilbageværende medarbejdere ‘arver oplevelsen, deres tidligere kolleger forlod jer med.

Jeg har hjulpet folk med at komme videre siden 1993, og jeg kan tilbyde jer et specialdesignet outplacementforløb, der passer til lige præcis jeres medarbejdere. Jeg tilbyder både individuelle forløb og holdundervisning/-vejledning. Og så er jeg oven i købet certificeret coach, så jeg sammen med specialister kan skrue det helt rigtige sammen.

Ring til mig på 50 10 90 10 og lad os tale om, hvordan vi kan hjælpe med til, at det endelige farvel bliver med smil på alle ansigter.

Uanset om du er individuelt jobsøgende eller om du repræsenterer en virksomhed, der skal have hjælp til at få afskedigede medarbejdere videre i arbejdslivet,

Ring på 50 10 90 10. så vi kan aftale, hvornår vi skal mødes og tale om, hvordan DU kommer i arbejde igen.