Verdens 3 bedste skriveråd

Steen Kræmer RasmussenKræmer Kommunikation, Kurser og foredrag, Skriv godt, Skrivetips og -tricks, Sprog og signalerLeave a Comment

INFOGRAPHIC – Langt de fleste skribenter trykker på ‘send’, ‘print’ eller ‘upload’ straks, når de er færdige med at skrive. Det er en frygtelig og forfærdelig uvane.

Verdens 3 bedste skriveråd kan hjælpe dig til at forbedre brevet, din update, din ansøgning eller din opgave ved at redigere teksten, før du fyrer den af. Og de virker hver gang. Også for professionelle skribenter.

Brug dem, når du er sikker på, at din tekst er på plads og sidder lige i skabet. Jeg garanterer, at der lige er nogle ting, du kan gøre endnu bedre. Og det er jo bedre at opdage det, før læserne gør det, ikke? Tænk på, at de vurderer dig på dit sprog og de signaler, du sender.

Her får du verdens tre bedste skriveråd:

Læg mærke til, hvor vigtigt det er, når du læser en tekst, du modtager fra andre. Jeg vil vædde med, at du tit bliver lidt irriteret over et eller andet. Sådan har de fleste det i hvert fald, og og det velskrevne sprog efterlader et indtryk af en person, der kan sit kram. Du fremstår meget lettere professionelt, når dine ord lyder professionelle.

Jeg laver lynhurtige og effektive kurser, som I kan bruge øjeblikkeligt. Ring på 50 10 90 10 og hør om mulighederne for at få kommunikationskurser. Lær at skrive offensivt, at skrive gode e-mails, at skrive til nettet, at holde gode taler eller noget helt femte. Se en oversigt over nogle af de kurser, jeg tilbyder. Du kan selvfølgelig også få specialdesignede kurser, der passer til din organisation.

De tre skriveråd er hentet fra min bog Hit med jobbet, som er møntet på den seriøse jobsøger. Et af bogens kapitler er proppet med gode råd om, hvordan du skriver offensivt. Læs mere om bogen her: www.frydenlund.dk. Min egen boghjemmeside hitmedjobbet.dk går online midt i maj.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *