Det siger de andre

Testimonials fra kunder, forretningsforbindelser og kolleger:

“Hvis I ønsker at få en underviser og/eller foredragsholder der er helt fantastisk, kan jeg på det kraftigste anbefale jer, at benytte Steen Kræmer Rasmussen.
Steen har fungeret som underviser og foredragsholder i vores virksomhed Cortex Jobservice A/S. Steen blev hyret til at motivere og inspirere de borgere vi har haft i jobsøgning og aktiverings kurser indtil virksomheden blev overdraget til Tørring Uddannelses Center. Jeg er bekendt med, at de stadig benytter Steen til undervisning og foredrag.
Steen har en formidabel tilgang til kursisterne, han forstår at skabe engagement og indlevelse. Det på en måde, der giver selv dem, som er kørt helt sur i aktivering og jobsøgning et boost. Han skaber et rum af energi for den enkelte, til at gå i gang med en målrettet jobsøgningsproces. Vi har oplevet adskillige gange, hvordan han har formået, at få et helt hold på helt op til 40 personer engageret. Han formår i sin tilgang og undervisning at nå ud til alle.
Steen er en ord ekvilibrist, der gør hans tekster indlevende og fangende. Den måde han formulerer sig på er med til, at kursisterne får nye og mere målrettede job ansøgninger.
Hvis du eller dine kursister skal tættere på en jobsamtale og få et job, er det meget enkelt. Brug: Steen Kræmer Rasmussen.
Han er fremragende, og jeg kan udelukkende give ham de bedste anbefalinger.”

Irene Simonsen


“I virkeligheden er der kun en ting, der kan beskrive Steen: Ildsjæl! Når du kommunikerer med Steen – det være sig verbalt eller på skrift, så kommer det tydeligt frem, at han brænder for det han laver – nemlig kommunikerer. Samtidig er det helt tydeligt, at han interesserer sig for mennesker og deres vej.
Der er ingen tvivl om, at der er ligeså mange meninger om, hvordan man skal skrive ansøgninger og CVer, som der er kommunikations- og jobrådgivere. Imidlertid skal der ikke herske tvivl om, at Steens bog “Hit med Jobbet” er blevet et hit, fordi den griber den trælse, tidskrævende og udmarvende jobsøgningsproces an på en helt ny måde – og rent faktisk giver fif og fiduser til jobsøgerne, som kan bruges, fordi hans metode får klokker til at ringe hos arbejdsgiverne.
Skal jeg en gang i fremtiden bruge en kommunikationsrådgiver, er der ingen tvivl om, at jeg vil tage fat i Steen.”

Pia Henningsen


 

“Jeg deltog på KarriereCoach-kurset der startede d. 9. november efter at have gået ledig siden i sommers. Jeg har nu fået en fastansættelse gennem den ansøgning, jeg skrev på kurset, som du gav os mundtlig feedback på. Så tak til hele KarriereCoach for et rigtig godt kursus og en særlig tak til dig – det var skidespændende at arbejde med dine – meget effektive – teknikker ;)”

Linnea Østergaard


“Tak til Steen for et super inspirerende foredrag, på vores temadag i Jobcenter Silkeborg. Inspirerende input omkring jobsøgning og jobkonsulentens samarbejde med de ledige.”

Søren Høy • Jobkonsulent, Jobcenter Silkeborg


“Sparring i forbindelse med jobsøgning.
Kan kun anbefale at tage fat i Steen, hvis du har udfordringer i din jobsøgning eller føler du er kørt fast. Jeg fik vendt mine oplevelser på under en måneds tid, ved en aktiv sparring på C.V. ansøgninger og forberedelser, hvor Steen ikke lage ”fingre” imellem, hvilket jeg tog som en positiv udfordring, selvom det var hårdt.
Der hvor jeg fik det til at rykke, var dels ved et overskueligt og målrettet C.V. til den pågældende stilling, dels en bedre ansøgning med fokus på hvad jeg stod for og gerne ville måles på. Yderligere var der hele forberedelsen til interviewet nummer 1 og 2 – dette kunne f.eks. være en kort præsentation som fremlages ifm. interviewet. Præsentationen indeholdt typisk hvad jeg kunne tilbyde virksomheden og hvordan virksomhedens strategi/visioner kunne mappes til mine kompetencer og erfaringer.
En sidste ting som jeg har oplevet som vigtig, eller rettere hvilket gjorde en stor forskel, selvom jeg havde svært ved at forstille mig dette er, at have mindst et eller to afsluttende spørgsmål som gik på mig og stillingen – Altså ikke de traditionelle ”hvad er den videre proces” eller ”hvor mange ansøgninger er der”. Ved at have nogle spørgsmål omkring matchet af ens profil til de kvalifikationer nævnt i stillingsannoncen, får man hurtigt en fornemmelse af samt en sidste mulighed for at kunne ”sælge” ind, hvis der er opstået tvivl hos den kommende arbejdsgiver.
Steen har sammen med andre tiltag helt kart gjort en forskel i min jobsøgning process”

Henrik Nielsen • IT Project Manager, e-Boks A/S


“Mange hundrede mennesker har haft glæden af at opleve Steens undervisning og workshops hos KarriereCoach, og responsen er entydig. Steen og hans tilgang til jobsøgning giver simpelthen større respons. Den samlede viden Steen har om både erhvervsliv, kommunikation og mennesker er enestående og sikrer, der bliver kælet for både afsender, budskab og modtager, hvis man følger opskriften.

Det er simpelthen fascinerende at få så mange års erfaring foræret på en måde, der er lige til at tage afsæt i. Hit med jobbet er sådan en foræring, hvor man føler sig både inspireret og holdt i hånden gennem hele ansøgningsprocessen. Der er noget at hente for alle. Eksempler på aktivering af sproget, konkrete svar på en lang række spørgsmål og ikke mindst den konstante motivation der ligger i at være stolt af det ansøgningsmateriale man sender afsted.”

Morten Tange • KarriereCoach


“Steen har i forbindelse med en opdatering af Inship’s profil og kommunikationsplaforme, hjulpet os med at lave en lille præsentationsvideo. Den fortæller kort og knivskarpt om, hvad Inship kan hjælpe sine kunder med – på halvandet minut!

Den rammer virksomhedens og min egen filosofi fint (KISS), og spilder ikke en potentiel kundes tid med stolpe op og stolpe ned om alle vore fortræffeligheder. Blot hvordan vi gør tingene.
Jeg var en smule skeptisk til at begynde med, men er faktisk blevet rigtigt glad for den. Og det er der også mange andre, som er blevet.
TAK for hjælpen, Steen!”

Michael Haugaard • Transport Consultant, INSHIP Inhouse Shipping


“Steen er en af de mest hurtigt tænkende kommunikationsfolk som jeg kender. Han evner altid at finde den gode – og ikke sjældent sjove – vinkel i alle historier! Udover det så har Steen en forretningsmæssigt indsigt der gør ham til en særdeles velkvalificeret sparringspartner i kommunikationsspørgsmål….”

Henrik Ørholst Regional Marketing Manager, PA Consulting Group


”Jeg er vældig begejstret for dit skriv. Du skriver rigtigt godt, og du formår at løfte både vores nuværende og kommende projekt op på et niveau, så jeg bliver helt stolt.”

Birgitte Christensen • Pædagogisk leder, TUCSkole, Tørring


“Når du arbejder med Steen kan du regne med 100% dedikeret opbakning, og også 100% ærlig, men balanceret, professionel feedback. SUPER-konstruktivt!
Tør du udfordre dig selv, og få ærlig feedback på dit materiale, så er Steen den helt rigtige til det.”

Hanne Alsen • Work-at-Life & GROW2


“Steen er en fantastisk sparringspartner, og han er virkelig dygtig til det, han laver. Han har øje for detaljer, og han er bestemt ikke bange for at sige sandheden – på en konstruktiv måde. Det er ret befriende.
Steen har en kreativ og anderledes tilgang til opgaven, og man ender typisk selv med at se tingene på en helt ny – og meget bedre – måde.
Han lægger hjerte og engagement i opgaven, og der hersker ingen tvivl om, at han har en stor interesse i hele processen.
Jeg kan klart anbefale, at man samarbejder med Steen – der er garanti for, at man rykker og udvikler sig meget, og at man bliver inspireret til helt nye måder at se tingene på. Det har for mit vedkommende været fantastisk.”

Mia Qvist Scheelsbeck • Webjournalist og jourhavende hos Aller Media


“Steen er ikke mindre end fantastisk!!
Han er et smuk menneske, og har flere gange hjulpet mig – og altid med succes.
Sidst jeg havde brug for Steen’s ekspertise var, da jeg skulle lave en ‘ud af boksen ansøgning’ og mit CV endnu mere interessant.
Steen formåede (igen) at hjælpe mig!
– ved at bringe en masse ideer frem, så jeg lavede mit livs ansøgning
– ved at peppe mig op, så jeg solgte mig selv på den helt rigtige måde, til ansættelses samtalen.
Og resultatet er, at jeg ikke kun er startet i mit nye job, men startet i mit nye drømmejob!!!
Tak Steen, jeg vil til hver en tid anbefale dig!”

Karina Vinding Sørensen • WEGA beauty


”Før jeg satte mig i kontakt med Steen i forbindelse med jobsøgning var jeg bare en ud af mange, når jeg søgte job. Efter mine møder med Steen var jeg i stand til at skrive en ansøgning og et CV, der gjorde en forskel. Jeg lærte, at jobsøgning skal betragtes som et arbejde, og at succes kræver forberedelse. Disse teknikker og metoder er Steen i stand til at hjælpe med. Han er en hård coach, men retfærdig, og det giver resultater! Efter ganske kort tids samarbejde med Steen kunne jeg faktisk selv vælge hvilket job jeg ville have.”

Ole Hedelund • Department Manager, HELM SKANDINAVIEN A/S


”Det har været en rigtig stor fornøjelse, at lære fra dig og lære så meget om, hvordan tingene hænger sammen – utrolig lærerigt. Tusind tusind tak for hjælpen, med min ansøgning, samtalerne og div. spørgsmål, det har været GULD værd, TAK!!!
Det er helt sikkert ved hjælp af min ansøgning, at jeg har fået mit nye job. :)”

Allan KuntzBygningskonstruktør, Bent Brandt A/S


“Steen is an unusualy pleasant, calm and focused person to work with…. he owns great passion for what he does and has a great sense of humor :-) He is highly empatic about both the task at hand and the people he works with. He is a very diligent person and will bend over backwards to deliver on his promises.”

Kathinka SøndergaardGrafiker, KnixExpo


“Talking about PR that works – talk to Steen. He’s the guy that on the one side is honest about your potential in the media and on the other gets your word out (as promised). I’ll always recommend Steen to my clents, when ever we talk PR or media training…”

Peter Munch • Strategic Director, BAKEtheCAKE


“Tusind tak for dit flotte stykke arbejde, som vi, med få justeringer, er rigtig glade for at kunne bruge. Jeg har også lært noget nyt: hvorfor bruge 3 hele arbejdsdage + tiden fra familien, når Steen alligevel kan gøre det bedre? Aldrig mer´!”

Ulrikke Stokholm • Nordic Coaching


“Er du gået i stå i jobsøgningen og er det afslag efter afslag..?
– Så er Steen løsningen!
Jeg havde fornøjelsen af Steens ekspertise, da jeg selv manglede inspiration og input til mit CV og tilhørende ansøgninger. Med det samme kunne jeg konstatere at Steen har værktøjerne, og sammen med hans imødekommende væsen blev disse timer hurtigt omsat til et nyt job til mig.
Hitraten talte et tydeligt sprog: Første ansøgning gav mig jobbet!
Hos Steen handler det ikke om store armbevægelser og og fornemme kontorlokaler, det handler om kernen – dig! Og Steen er unik på sit felt!”

Kent Ballegaard • Cheftræner at Bjerringbro FH


“En sand mester – intet mindre!
Jeg kan give Steen min absolut varmeste anbefaling ifm. råd, vejledning, sparring mv. mht. udformning af CV og ansøgning. Jeg har benyttet mig af Steens ekspertise udi ovennævnte af flere omgange i forskellige sammenhænge – og altid med et fremragende resultat! Endvidere kommer samme råd, vejledning og sparring også til sin ret, når det handler om research og forberedelse til den efterfølgende jobsamtale.”

Jesper Tollefsen • OPS Resource Planner hos APM Terminals


“Steen Kræmer går lige til kernen af det som skal fortælles,. Jeg har brugt ham i mange sammenhænge da han med ordet ikke alene er skarp i skriften, men han er også god for nogle råd som kan bruges til noget i hvor det handler om PR. Jeg kan tælle mange succeshistorier hvor pressebreve eller andet har hjulpet virksomheder til at præsentere sig og bragt værdi. Jeg kan varmt anbefale Steen og har desuden hørt om Steen igennem forretningsrelationer som ligeledes er vilde med hans trylleri med ord.”

Jan Mikael Granner • direktør, frontGATE websolutions


“Steen Kræmers kursus har givet mig vigtige input til, hvordan jeg kan forbedre min e-mail kommunikation. Jeg føler, at jeg er blevet herre over kommunikationsformen, frem for slave af den.”

Carsten Lajgaard PedersenIntern1 ApS


“Vi har brugt Kræmer Kommunikation i flere sammenhænge, både til redaktionelt stof og i PR sammenhæng. Steen fik hurtigt en fornemmelse af vores virksomhed og ramte meget præcist med pressemeddelelsen. Vi nød i øvrigt også godt af Steens store viden om, hvordan vi bedst muligt kommer i kontakt med pressen. Steen er et usædvanligt dejligt og varmt menneske med masser af humor. Faglighed er vigtig for os, men altafgørende er at vi kan mærke et levende engageret menneske bagved. Vi kan ikke undgå at blive i godt humør, når vi arbejder sammen med Steen.”

Tina LykkeCoach, Lykke & Stensgaard


“Steen is an amazing person, who is a real pleasure to work (and have fun) with. He has lead a very interesting career, is on top of his trade and I can only warmly recommend him!”

Mette Kristine OustrupCEO & Founder, Qi GLOBAL


“Hej Steen Kræmer. Din skarpe og hurtige pen var til stor gavn, da du udsendte en pressemeddelelse om MiBro Consultings koncept Messeguru. Det var dejligt at samarbejde med en rutineret skribent, der hurtigt satte sig ind i den pågældende situation for derefter at klare opgaven hurtigt og effektivt. Kontakterne du forsynede mig med vedr. diverse danske erhvervsblade var desuden til stor hjælp, og de var med til at udbrede kendskabet til MiBro Consulting i den danske presse og i de danske virksomheder. Tak for samarbejdet.”

Mikkel Brohus • direktør, MiBro Consulting


“On January 1st 2004, I began working as a local journalist in Esbjerg for Danish newspaper Søndagsavisen. Immediately, Steen Kræmer who was desk editor at the time, took me under his wings, and provided critical support during the first difficult weeks. For almost a year, I worked closely with him, and got to know him as a serious and competent desk editor, always willing to discuss my ideas in order to get the job done as good as possible. Today, he works as a freelance journalist, and I can wholly recommend him to anyone, who might be interested in his services.”

Edmund Jacobsen • Journalist, Pressecentrum


“Da jeg skulle have opdateret Inships hjemmeside valgte jeg Steen til opgaven. Det var en fornøjelse. Ikke nok med at hjemmesiden fik et nyt og mere spændende udseende, al tekst rettet til således, at alle informationer var let læselige og til at forstå.Men Steen stoppede ikke der, han lavede en video, der forklare Inships koncept på bare 1½ minut. Steen yder en service, der er helt enestående og ud over det sædvanlige. Jeg kan varmt anbefale Steen til alle.”

Kim Boel • Inship (inhouse shipping)


“Jeg har været kursist på et af Steen Kræmers kommunikationskurser. Kurset var et kommunikations kursus, hvor mit mål var, at kunne fange nye kunder til min virksomhed.
Kurset gav mig og min virksomhed nye muligheder for, at kunne formulere breve og salgsmateriale til kunder uden, at de kede sig ihjel inden de var kommet igennem salgsmaterialet. Steen gav mig en forståelse for, at være læser og salgsmaterialet skulle være interessant hele vejen igennem.
Kurset gav også inspiration til, at lege med forskellige formuleringstekniker og det har givet pote. Når jeg ringer til min kunder eller kommende kunder, så HAR de læst materialet og jeg er ikke længere nød til at ”presse” kunderne til at læse materialet igennem.
Jeg er taknemlig for den inspiration jeg har fået.”

Steffen Møller Pedersen • International projekt konsulent/underviser at AarhusTech


“Både Steens foredrag samt et efterfølgende møde gav mig tankevækkende inputs og inspiration til min egen markedsføring.
Jeg mærker Steen er passioneret omkring hans arbejde og brænder igennem med enkle og klare budskaber, som en “skriveamatør”, som mig, nemt forstår.”

Charlotte Højgaard Siepmann • Selvstændig Life- og Businesscoach samt Mindfulness Practitioner hos YourChoices


“Råd, tips og tricks i rigelige mængder.
Det var, hvad Steen gav mig, da jeg søgte råd hos ham til, hvordan man opbygger en pressemeddelelse og hvordan man optimerer sine chancer for, at den rent faktisk bliver trykt.
Jeg mærkede tydeligt, at Steen kan sit journalistiske kram og at han er god til at formidle sin viden.”

Stella Nielsen • Administrativ medarbejder


“Jeg har i flere omgange løst opgaver i samarbejde med Steen. Der er altid styr på detaljerne, og alle aftaler bliver overholdt. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Steen, han har altid har overblik over opgaven, og han tager sig god tid til at snakke opgave igennem, inden den skal løses. Så de rigtige billeder kan leveres første gang, hver gang.”

Brian Rasmussen • Fotograf og indehaver af fotografhuset


“Jeg havde fornøjelsen af at deltage i Steens korte kommunikationsworkshop i forbindelse med et netværksmøde i VENSI. På ganske kort tid gav han en række meget håndgribelige råd, som alle, der arbejder med at forsøge at komme i medierne, burde vide. Vi fik et kig ind i journalisters hjerner og hvordan vi ikke ender i deres papirkurv. Jeg kan varmt anbefale, at tage Steen med på råd, inden man kaster sig ud i at sende pressemeddelelser”.

Palle Bo • RADIOGURU


“Ønsker du at give dine historier vinger, så de kommer i dagpressen, så ta’ kontakt til Steen Kræmer, Kræmer Kommunikation. Steen er en interessant person, som har en særlig evne til at finde den rigtige vinkling af din historie, der gør den interessant og levende. Mangler du i øvrigt gode råd om, hvordan du profilerer dig selv i pressen – så spørg Steen.”

Gerda Lambertsen • Lambertsen Coaching


“Jeg kontaktede Steen i forbindelse med et karrierespring, jeg ønskede at foretage. Mit cv havde gode informationer at videregive, men det solgte mig ikke. I hænderne på Steen blev det et slagfærdigt og superfedt dokument, som modtagerne ikke kunne lade være med at læse. Indholdet er stadig det samme – suppleret med små, vigtige detaljer, jeg ikke havde tænkt på. Layoutet er updated og lækkert. Du skal kun tage fat i Steen, hvis du vil have resultater!
Ps. Jeg har verdens bedste job nu.”

Rikke Clausen • Underviser, IBA Kolding


”Jamen, du er jo kanon Steen. Ikke så meget at sige til det. Vores entusiasme er jo en direkte afspejling af hvor meget vi kan se du brænder for det.”

”Han har været utrolig god til at motivere og inspirere, og det kan mærkes, at han virkelig gider dette her!”

”Super hele vejen igennem. Meget lærerigt.”

”Fremragende underviser. Fedt med coaching hver dag + individuel samtale – meget konstruktivt!”

”Virkeligt engageret og udbytterig undervisning. Jeg er meget begejstret!”

”Det er svært ikke at lade sig rive med, når Steen brænder for det som han gør. Han har været en afgørende faktor, for min del, til at lytte og tage ved lære, for han ved sgu, hvad han snakker om. Desuden kan han indrømme, hvis noget er misforstået og altid villig til at tage tingene op til diskussion. Topkarakter”

”Han er supercool og har været topengageret i os og i at give os den bedste undervisning.”

Studerende på Journalisthøjskolen • Evaluering af nyhedsforløb