Engagement + Dialog = Resultater

Kurser og undervisning tavleJeg er ikke i tvivl: Dialogbaseret foredrag og undervisning stikker til enhver tid forelæsninger og tavleundervisning. Så enkel er formlen for god undervisning faktisk. Engagement og dialog skaber store resultater for deltagerne i et kursus.

Hvis kursister eller studerende deltager aktivt og kritisk i dialogen, er udbyttet mange gange højere end ved traditionel undervisning. Udfordringen er bare, at det stiller krav til underviseren.

Det er ikke nok at møde op med en undervisningsplan på ti A4-ark. Den gode underviser forstår både stoffet og kursisterne og gør på den måde situationen vedkommende for alle. Så vedkommende, at deltagerne i undervisningen af sig selv tager aktiv del i den debat, der altid opstår.

Nogenlunde sådan er den filosofi, jeg har undervist efter i en årrække – og altid med tilfredse kursister og flotte evalueringer. Uanset om kurset var for erhvervsledere, iværksættere, skribenter, ledige i alle matchgrupper, journaliststuderende, ildsjæle eller andre.

Det har givet mange dejlige tilbagemeldinger – og kun ganske få med lunkne reaktioner. Derfor prøvede jeg at bede om online tilbagemeldinger på Speakerscore.com med start ultimo november 2015. Her er den samlede reaktion fra de hold, jeg har haft siden da.

Mangler I en underviser til et kortere eller længere forløb inden for alle aspekter af jobsøgning, kommunikation, sprog, skrivning, journalistik og/eller PR, står jeg til rådighed.

Mine kurser har næsten altid med formidling at gøre – især den skriftlige, som jo er og bliver min spidskompetence. Tjek listen med eksempler på emner for kurser og foredrag nedenfor. Alle kan tilpasses, så de dækker jeres behov. Både hvad angår indhold og omfang. Og selvfølgelig laver jeg gerne nye emner og temaer for jer, hvis I ønsker det.

Ring til mig på 50 10 90 10, så vi kan finde ud af, om I får glæde af et forløb.

Her finder du eksempler på nogle af de emner, jeg underviser i og holder foredrag om.