En vigtig grundregel for jobsøgning

Steen Kræmer RasmussenJobsøgning, Kræmer Kommunikation, Video1 Comment

jobansøgninger

Det er så pokkers vigtigt, at du som jobsøger sørger for at skille dig ud fra alle konkurrenterne til stillingen.

Jeg har lige lavet en fiks lille animeret video med en vigtig grundregel for jobsøgning.

Når videoen taler om professionel personlighed, betyder det, at du skal fremstå klart og sikkert med nogle professionelle holdninger, der er meget mere end banaliteter. Samtidig stemmer de overens med virksomhedens opfattelse af sig selv.

Vejen til at formulere din professionelle personlighed finder du i min bog ‘Hit med jobbet’, der udkommer den 15. juni 2015. Den henvender sig til den seriøse jobsøger, der vil gøre en indsats for at skrive den ansøgning, der lukker døren op til jobsamtalen.

Hit med jobbet er ikke et quickfix, men fyldt med klare vejledninger om alle trin i processen med at skrive ansøgningen. Du kan købe bogen på nettet. F.eks. på Bogforlaget Frydenlund. Bogens egen hjemmeside, der kommer til at ligge på www.hitmedjobbet.dk om få dage giver dig mulighed for at købe bogen direkte fra mig.

Hvis du ikke har tid til eller mod på at lave den helt rigtige ansøgning, er der også råd for det. Jeg kan hjælpe dig med hele din jobsøgning, og det behøver ikke koste en formue. :o) Ring uforpligtende til mig på 50 10 90 10.

One Comment on “En vigtig grundregel for jobsøgning”

  1. Kan kun give dig ret. Som en der har læst rigtig mange ansøgninger, sommetider op til flere hundrede til samme stilling, så kommer du langt længere ved at have en ansøgning der skiller sig ud. Som eksempelvis en der ansøgte om en stilling til webshop administrator. Hun lavede en demo webshop (Kan laves gratis rigtig mange steder) hvor teksten på shoppen var hendes ansøgning. Tror I hun kom først i bunken?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *