Min karikatur er klar

Steen Kræmer RasmussenKræmer Kommunikation, Lidt ved siden afLeave a Comment

Karikatur

For ikke så længe siden rådgav jeg en rigtig dygtig tegner og blev en lille smule forelsket i hendes tegninger. Ikke mindst den violinspillende kat.

Det ‘kærlighedsforhold’ endte med, at jeg med bævende hjerte bad Sissan Richardt om at lave en karikaturtegning af mig selv. Stort var latterbrølet, da jeg for lidt siden åbnede mailen med det færdige resultat, og det skal bloggens læsere være de første til at kigge med på:
Steen

Jeg er rigtig fornøjet, fordi Sissan formår at drille en lille smule uden at være decideret ondskabsfuld. (Hun kunne jo sagtens have portrætteret mig som et flæskebjerg.) Og der er jo absolut ingen som helst tvivl om, hvem tegningen forestiller, må jeg desværre erkende. I løbet af en overskuelig fremtid redesigner jeg min hjemmeside, og så får karikaturen sin helt egen plads dér.

Du kan se meget mere af hendes arbejde på www.sissan.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *