Tak til Ganiyou og Moussa!

Steen Kræmer RasmussenHoldningerLeave a Comment

Kiva

Så kom de sidste penge fra Elfenbenskysten. Mine lån til Ganiyou Cherifa og Moussa Osenier nu fuldt tilbagebetalt.

Det kræver en forklaring, det ved jeg godt. I august sidste år lånte jeg hver af dem 25 dollar gennem organisationen Kiva, som giver såkaldte mikrolån til iværksættere i ulandene.

Hver af de to har samlet lånt 1000 dollar til at sparke deres forretning videre, og samtlige afdrag er faldet til tiden. På den måde er jeg med til at støtte den økonomiske udvikling i den 3. verden, og det koster mig kun renterne af 25 dollar i et års tid. Dén udgift er til at overse, og så er jeg med til at gøre en forskel.

Mikrolån gør en forskel for mange mennesker
Gå ind på Kiva’s hjemmeside og se, om der ikke er nogen, du har lyst til at låne 25 dollar i et års tid. Jeg har allerede givet nye lån til små iværksættere i Ghana, Guatemala og Senegal, og flere følger. Jeg tror nemlig på, at mikrolån virker.

…og hvis du gør det, må du meget gerne smide en kommentar her på siden. Tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *