Irene Simonsen

Christina Lind

Hvis I ønsker at få en underviser og/eller foredragsholder der er helt fantastisk, kan jeg på det kraftigste anbefale jer, at benytte Steen Kræmer Rasmussen.
Steen har fungeret som underviser og foredragsholder i vores virksomhed Cortex Jobservice A/S. Steen blev hyret til at motivere og inspirere de borgere vi har haft i jobsøgning og aktiverings kurser indtil virksomheden blev overdraget til Tørring Uddannelses Center. Jeg er bekendt med, at de stadig benytter Steen til undervisning og foredrag.
Steen har en formidabel tilgang til kursisterne, han forstår at skabe engagement og indlevelse. Det på en måde, der giver selv dem, som er kørt helt sur i aktivering og jobsøgning et boost. Han skaber et rum af energi for den enkelte, til at gå i gang med en målrettet jobsøgningsproces. Vi har oplevet adskillige gange, hvordan han har formået, at få et helt hold på helt op til 40 personer engageret. Han formår i sin tilgang og undervisning at nå ud til alle.
Steen er en ord ekvilibrist, der gør hans tekster indlevende og fangende. Den måde han formulerer sig på er med til, at kursisterne får nye og mere målrettede job ansøgninger.
Hvis du eller dine kursister skal tættere på en jobsamtale og få et job, er det meget enkelt. Brug: Steen Kræmer Rasmussen.
Han er fremragende, og jeg kan udelukkende give ham de bedste anbefalinger.